مقررات دبیرستان

مقررات مدرسه برای دانش‌آموزان نمونه‌فرهنگ

۱-هنگام ورود یا خروج، و هر زمان دیگر، جلوی درب ورودی دبیرستان نایستیم.

۲-حرکت خود را از منزل به گونه‌ای تنظیم کنیم که پیش از زنگ صبحگاه در مدرسه حضور یابیم. پس از آن، تاخیر به شمار می‌آید و اجازه‌ی ورود به صبحگاه و کلاس را نخواهیم داشت.

۳-وسایل و لوازم غیرضروری(روزنامه، سی‌دی، فلش، تلفن‌همراه و... ) با خود نیاوریم.

۴- قبل از زنگ صبحگاه، برای گذاشتن کیف یا لباس، به  کلاس خود نرویم.

۵-هیچ گاه پینگ‌پنگ  دونفری(دوبل ) بازی نکنیم.

۶-وسایل ورزشی(راکت، توپ ،پینگ‌پنگ یا فوتبال و بسکتبال) را پس از استفاده، دوباره در جای خود قرار دهیم.

۷-از نشستن یا نوشتن تکلیف، روی میز پینگ‌‌پنگ خودداری کنیم.

۸-هنگام بازی و فعالیت ورزشی، برای مراعات همسایگان، هورا نکشیم، دست نزنیم، ابراز احساسات نکنیم.

۹-هنگام صبحگاه، به آیات‌قرآن و سخنان مسئولان مدرسه گوش فرا دهیم، با یکدیگر حرف نزنیم، از مطالعه‌ی کتاب و جزوه خودداری کنیم.

۱۰-در کلاس، روی نیمکت و جای  تعیین شده‌ی خود بنشینیم و آن‌را به دلخواه، تغییر ندهیم . از نوشتن یا نقاشی روی نیمکت‌ها خودداری کنیم.

۱۱-زنگ‌های تفریح، از کلاس بیرون برویم و در حیاط قدم بزنیم.

۱۲-آب خوردن، شستن‌دست یا صورت، رفتن به توالت، مصرف دارو و کارهایی مانند دریافت گواهی تحصیلی و امثال آن را تنها در زنگ تفریح انجام دهیم و در ساعات درسی، از دبیران برای خروج از کلاس اجازه نگیریم.

۱۳-در کلاس یا محوطه مدرسه، آشغال نریزیم و اگر چیزی مشاهده کردیم به نظافت آن بپردازیم، مراقبت کنیم تا نوشابه ، پوست میوه یا سس و چیزهای دیگر روی زمین نریزد. از دست‌زدن به  ظرف غذای دیگران خودداری کنیم.

۱۴-داخل بوفه نرویم. هنگام خرید مواد غذایی در صف بوفه بایستیم و نوبت دیگران را رعایت کنیم.

۱۵-در کلاس، راهروها یا سالن نمازخانه(به‌جزمحل‌های تعیین شده) هیچ گاه خوراکی نخوریم.

16-زنگ‌های تفریح، برای نشاط بیشتر و رفع خستگی و آرامش است؛ یکدیگر را هل ندهیم. مزاحم این و آن نشویم، با هم کشتی نگیریم، شوخی‌‌های غیر معمول را کنار بگذاریم و میز پینگ‌پنگ را جابجا نکنیم.

۱۷-از رفتن به آبدار خانه خودداری کنیم. آنجا برای توقف دانش آموزان نیست.

۱۸-زنگ‌های تفریح، در نزدیکی درب ورودی جمع نشویم.

۱۹-در زنگ‌های  تفریح، توپ بازی نکنیم.

20-دست و صورت را در آب سردکن نشوییم.

21- پس از پایان زنگ تفریح جلوی آب خوری و اب سرد کن جمع نشوید.

22- برای دریافت یا پس دادن کتاب‌های امانی، در زنگ‌های تفریح اول و دوم به سالن برویم.

23- کتاب‌های امانتی را تمیز نگاه داریم. داخل آن ها جیزی ننویسیم و در وقت تعیین شده، بازگردانیم.

24-  هنگام مطالعه‌ی گروهی در سالن، با صدای بلند صحبت نکنیم و مزاحم آرامش و مطالعه‌ی دیگران نشویم.

25-برای نماز جماعت، در ساعات اعلام شده برویم. در صورتی که تاخیر کنیم، در کلاس پذیرفته نخواهیم شد.

26-هنگام رفتن به نماز، با خود کتاب همراه نبریم.

27-هنگام  وضو گرفتن، سکوت و آرامش جلوی نمازخانه را برهم نزنیم.

28-در نمازخانه، فقط به صورت جماعت نماز برگزار کنیم.

29- در روزهای آزمون ، جای صندلی یا نیمکت خود را تغییر ندهیم.

30-در ایام امتحان کیف و کتاب خود را بیرون از سالن یا کلاس بگذاریم و نیز برگ چرکنویس با خود همراه نبریم.

31- تمام اوراق امتحانی و پلی‌کپی را روی نیمکت یا دسته ی صندلی خود قرار دهیم و آن ها را روی زمین نگذاریم.

32-در جلسه‌ی آزمون، هیچ‌گاه از ماشین‌حساب، خط کش، لاک سفید، پاک‌کن و چیزهای دیگر که متعلق به این‌‌و‌آن است استفاده نکنیم.

33-هنگام ورود یا خروج، جلوی درب سالن اجتماعات نایستیم تا آرامش همه جا حفظ شود.

34-پس از برگزاری آزمون در سالن، به حیاط برویم. از رفتن به کلاس برای برداشتن چیزی، خودداری کنیم.

35-اگر می‌خواهیم دچار مشکل و محرومیت نشویم، روزهای برگزاری امتحانات، نیم ساعت پیش از آغاز ان به دبیرستان بیاییم. هیچ گاه خود را عادت ندهیم که در آخرین لحظات، دوان دوان به مدرسه برسیم. اگر زنگ ساعتمان به صدا در نیاید، یا این که تا دیروقت شب بیدار بمانیم و نتوانیم به موقع برخیزیم، در راه بندان و ترافیک گیر بیفتیم و ساعت یا روز امتحان را اشتباه کنیم، خودمان کوتاهی کرده ایم.

36-نام خود را روی همه‌ی کتاب‌ها و دفاتر خود بنویسیم چون هنگامی که آن‌ها را گم کنیم، راحت تر می‌توان پیدا کرد.

37-با مدیر و معاونان کلاس خود و نیز انتظامات مدرسه همکاری صمیمانه و مسئولانه داشته باشیم.

38- برای آزمایش قد خودمان از تور، حلقه و تخته بسکتبال استفاده نکنیم.

39-در ماه رمضان، از خوردن هرگونه خوراکی خودداری کنیم.

40-در اتاق پرورشی‌و‌آموزشی، بدون دلیل و کار خاص، جمع نشویم.

41-در زنگ ورزش، لباس گرمکن همراه بیاوریم.

42-در مدرسه یا بیرون آن از هرگونه درگیری لفظی یا کتک کاری با دیگران خودداری کنیم.

43-بدون دلیل موجه، غیبت نکنیم. به ویژه میان دو تعطیلی، اجازه نگیریم. برای شرکت در عروسی اطرافیان یا بازگشت ایشان از سفر حج و امثال آن اجازه نگیریم. هیچ‌گاه برای گرفتن مرخصی در روز قبل از تعطیلات نوروز یا فردای تعطیلات( 1۴فروردین ماه)، به مسئولان مدرسه مراجعه نکنیم.

44- لباس فرم مدرسه را به تن داشته باشیم(پیراهن‌سفید با شلوار پارچه‌ای سیاه). با جوراب به مدرسه بیاییم و وسایل زینتی (گرنبند، مچ بند، انگشتر و... ) همراه نیاوردیم. در فصل سرما، از کلاه معمولی(نه تیپ زنی) استفاده کنیم.

45-موهای سرمان را به شکل ساده اصلاح کنیم. ژل و آب به آن‌ها نزنیم. خط ریش ساده داشته باشیم. ریش و موهای صورت را نیز به شکل معمولی اصلاح کنیم.

نقشه سایت